Хімічна завивка
У 1908 році Карл Людвіг Несслер вперше зробив апаратну хімічну завивку.Сьогодні мати кучері не менш актуально, ніж багато років назад.
І, хоча сьогодні використовуються нові сучасні методики та препарати, які не шкодять волоссю, потрібно пам’ятати, що хімічна завивка – процес , у результаті якого пряме волосся стає кучерявим.
Перетворення зумовлено хімічною реакцією кератину волосся. Щоб не нашкодити собі, на варто робити «хмію№ в домашніх умовах.
Майстер у салоні оцінить вихідний стан волосся та бідбере склад, який найбільше підходить. Окрім стану волосся, також важливо оцінити здоров’я клієнта в цілому.
Для досягнення найкращого результату та мінімального ризику для волосся та здоров’я, пропонуємо використовувати препарати для хімічної завивки Волюбіліс Volubilis та Аттентів Аttentive від Ежен Перма EUGENE PERMA.
Догляд за хімічно завитим волоссям
Запам’ятайте, що не буває так: зробили завивку та й забули про волосся взагалі! Потрібно регулярно правильно доглядати за ним, щоб зачіска виглядала естетично та гармонічно. Компанією Ежен Перма EUGENE PERMA розроблено спеціальні засоби для завитого волосся, підкреслення завитка, підкреслення структури, зволоження, зміцнення, очищення, блиску, живлення. Ці засоби можливо підібрати з урахуванням ваших уподобань та фінансових можливостей: